Wit stonewashed dekbedovertrek
Manilla

Het Stonewashed overtrek van Manilla is de ultieme basis voor in je slaapkamer. Het effen overtrek komt in verschillende kleuren en past in elke slaapkamer.

✓ Betaal direct of achteraf

Gratis verzending

✓ Levering binnen een uur of in de avond

Grote keuze uit merken en lakens

Het frisse zeegevoel

Ontwaken aan zee: dat gevoel wil Yumeko meegeven met deze stripe beddengoedcollectie. De slopen en overtrekken zijn double face, wat een speels effect geeft. Deze combi heeft aan de ene zijde een klassieke White Pinstripe (blauwe streepjes op witte stof), aan de andere kant is hij fris wit, als een zomers briesje.

Uniek materiaal

Yumeko is dol op duurzaam en daardoor ook dol op Tencel™, een vezel gemaakt van houtpulp waar prachtige gladde stoffen van gemaakt worden. Voor deze collectie wilden we echter de hoogste kwaliteit, en dat bereikten we door een combinatie te maken van 40% Tencel™ en 60% biologisch katoen. Het resultaat is een zachte, soepele stof die lang meegaat, niet snel zal pillen en nauwelijks kreukt. Dit unieke materiaal wordt geweven in Portugal en heeft ons eigen Yumeko Says OK keurmerk.

Tegelijkertijd levert de toevoeging van Tencel™ ook een flink milieuvoordeel. De productie van dit materiaal vergt ook minder CO2, namelijk 49% minder dan de productie van gangbaar katoen. Het verschil in CO2-uitstoot voor een eenpersoons overtrekset van katoen/ Tencel™ of gangbaar katoen is bijna 15 kilo CO2 (vergelijkbaar met een autoritje Amsterdam – Parijs).

Naar hartelus combineren

Het leuke van de Yumeko pinstripe collectie is dat u er nooit op uitgekeken raakt. Omdat er ook vier verschillende hoeslakens (Pure White, White Stripe, Blue Stripe en Blue Chambray) in de collectie zitten, kunt u er lustig op los combineren. Sla een dekbed open en u creëert al een speels effect. En afgezien van de unieke stof is er nog iets waar extra over na is gedacht: de kussenslopen hebben een opening aan de onderkant, zodat u het kussen rechtop kunt zetten zonder dat er ‘inkijk’ is aan de zijkant. Het zijn de kleine dingen die het doen, vinden wij. Overigens heeft de collectie maar liefst zeven kussensloopuitvoeringen; ofwel in één dessin, ofwel met twee verschillende kanten. Dus als u wilt, kunt u nóg meer mixen en matchen.

Maten

1-persoons (140 x 200/220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 200/220 + 2 kussenslopen)

Specificaties

Materiaal
Katoen
Kwaliteit
Katoen
Instopstrook
Dubbel doorlopend, Drukknopen
Kussensloop
Inclusief
Dessins
Effen

Soortgelijk beddengoed

13% dagkorting
35,0050,00
13% dagkorting
35,0050,00
13% dagkorting
35,0050,00